Nyheter

Ny CFO på Skeppsviken

Med bakgrund i bygg- och revisionsbranschen kommer Johan in i teamet på Skeppsviken med bred erfarenhet och en positivitet som smittar av sig. Vi ställde några snabba frågor till honom.

Hur har starten på Skeppsviken varit för dig?

– Starten har varit intensiv men väldigt rolig. Välkomnandet av alla sköna kollegor har gjort att jag redan trivs jättebra. Överlämningen från Jan-Allan har också gått väldigt smidigt. Han är en fantastisk person som lämnar ett stort hålrum efter sig, men jag ska göra mitt bästa för att fylla det.

Hur ser du på Skeppsvikens framtid?

– Jag tycker att den ser ljus ut! Och det är mycket tack vare att vi har så många otroligt duktiga kollegor som är extremt bra på det de gör. Vi har även många roliga projekt på ingång som känns spännande.

Hur ser konkurrensen ut?

– Konkurrensen är tuff men vi står oss bra, tycker jag. Vi har mycket kompetens inom bolaget, som sagt. Dessutom kan vi trots att vi är ett stort bolag handla som ett litet. Beslutsvägarna är snabba i och med att vi jobbar nära våra kunder, och på så sätt kan vi hjälpa dem och projekten framåt.

Hur tror du att din roll och dina erfarenheter kan bidra till den fortsatta utvecklingen?

– Jag ser mig själv som prestigelös och ambitiös. Dessutom har jag en revisionsådra i mig sedan tidigare, vilket gör att jag gillar ordning och reda. Jag tror att jag kommer att kunna hitta lite nya infallsvinklar och på så sätt bidra till att resan som påbörjats fortsätter på ett bra vis.

Vilka trender ser du inom branschen?

– Hållbarhetsarbetet är viktigt, och att vi följer med i digitaliseringen. Det är någonting jag ser fram emot att få arbeta mer med.

Till sist, vad gör du på din fritid?

– Jag är en lugn och trygg person så på fritiden umgås jag helst med familj och vänner. Däremellan försöker jag lägga in lite träning. Tidigare spelade jag rätt mycket padeltennis, men numera är det mest löpning ute i spåren som gäller.

Kort om Skeppsviken:

Skeppsviken Bygg & Fastighet AB är en mellanstor bygg- och förvaltningskoncern som även arbetar med projektutveckling. Man utgår från Skövde och Göteborg och verkar i hela Västsverige.