Nyheter

JSBcraft i Appstore

Den 7 december släpper JSB den egenutvecklade applikationen JSBcraft i Apple Appstore. JSBcraft bygger på AR-teknologi och baseras på att verka som ett extra stöd och trygghet i kundens beslutsprocess vid byggandet av JSB:s Koncepthus.

Från och med tisdagen den 7 december finns JSBcraft att ladda hem på Apple Appstore. Applikationen JSBcraft förstärker verkligheten genom att interaktivt bygga upp JSB:s koncepthus Bo Punkt och Bo Lamell i skala 1:1 på den plats man planerar att byggnaden ska byggas på. Genom att justera antal våningsplan, fasadfärg och hur solen faller på huset, får mottagaren en uppfattning om hur byggnaden landar i den verkliga miljön och integrerar med omgivningen.

För byggbranschens kunder är JSBcraft ett kliv i rätt riktning. JSBcraft är skapad för att hjälpa kunden att eliminera tvivelaktigheter och ge stöd och trygghet tidigt i beslutsprocessen.

-Om vi på JSB kan hjälpa våra kunder att känna sig trygga i sina beslut från början, så genomsyrar det hela kundresan, säger Jonas Zetterqvist Digital Affärsutvecklare på JSB.