Nyheter

Här är alla vinnarna i The Brewhouse Award 2020 – Att tolka och utveckla staden

Efter den digitala prisutdelningsceremonin i The Brewhouse Award 2020 står det klart vilka som har vunnit i tävlingskategorierna OPEN INNOVATION och GBG FORM 2021.

I tävlingskategorin OPEN INNOVATION vann Selma Björklund med Urban Calculator som är en digital plattform för att enklare designa levande städer med bättre och tryggare stadsmiljöer.

I tävlingskategorin GBG FORM 2021 vann upplevelseboxen En plats för alla av Catrin Blomqvist & Therese Stråhle, plädarna Varma Göteborg av Elisabeth Dunker & Ulrika E. Engberg samt kapsylöppnaren Räkan av Elsa Boman.

Pia Dybeck som är tillförordnad verksamhetschef på Brewhouse och juryordförande i The Brewhouse Award är mycket nöjd med årets upplaga av idé- och innovationstävlingen och säger att det aldrig fanns någon egentlig tanke på att ställa in tävlingen trots utmaningen med den pågående pandemin.

— Vi är ju en idé- och innovationstävling så vi blev snarare inspirerade av att jobba i den innovationsandan och ta oss an utmaningen genom att digitalisera de populära momenten med pitchdag och finalgala. The Brewhouse Award är dessutom så mycket mer än bara en tävling. Vi erbjuder vinnarna en plats i Brewhouse distansinkubator där de kan få stöd med att starta, utveckla och driva företag inom kulturella och kreativa näringar.

All information om vinnare, priser och motiveringar finns på:

https://brewhouse.se/the-brewhouse-award/