Nyheter

Hållbara nyförvärv hos byggföretaget E2C

Relativt nystartade bygg- och rådgivningsföretaget Exclusive Competence & Construction, E2C, satsar vidare med tunga lokala tillskott. Professionella styrelsearbetaren Johanna Palmér blir styrelseordförande i bolaget som inom kort flyttar sitt kontor till anrika Tvål-Jockes, vid Gamla Torget i Norrköping.

Det händer mycket på E2C och det händer fort. På kort tid har man lyckats ta hem flera prestigefulla uppdrag och bolaget har växt från tre medarbetare till att nu sysselsätta sju personer. Ett gäng som snart kommer att mötas i nyinköpta Waseska huset, mer känt som Tvål-Jockes. Det nya kontoret är valt med omsorg och passar E2C:s ambition att förena gammal fin Norrköpingstradition med modernt affärsskapande och innovativa lösningar.

Strategisk rekrytering

E2C har samtidigt förstärkt sitt erbjudande genom utvecklandet av två nya dotterbolag, E2C Real Estate AB och E2C Software AB. Företaget satsar också mer på sin rådgivande funktion och vill på olika sätt dela med sig av kunskap och erfarenheter från bygg- och fastighetsbranschen. Det är nu hög tid att organisera och forma bolagets externa styrelse. Som styrelseordförande tillträder Johanna Palmér.

VD och delägare Jörgen Hultmark E2C, är mycket nöjd med styrelsetillskottet.

– Vi ser att vi behöver förstärka vårt strategiska arbete framåt. Johanna Palmér har en bred branschkunskap ett fantastiskt nätverk i regionen. Dessutom vet vi hur mycket fokus hon lägger vid hållbarhetsfrågor, något som är viktigt för oss. Med Johanna ombord kan vi fortsätta vår utveckling och ytterligare stärka vår position på den lokala marknaden, säger Jörgen.

Johanna Palmér har en gedigen bakgrund av ledande befattningar och många års erfarenhet av tillväxtfrågor och bolagsutveckling.

– Jag lockas av människor med en stark vision, med en vilja att förändra, förbättra och sprida kunskap. Det finns hos E2C. Byggbranschen är på väg mot ökad hållbarhet och resursoptimering men det finns mycket kvar att göra. Jag ser en enorm potential i att vara med och utmana traditionella arbetssätt i arbetet tillsammans med E2C och ser fram mot uppdraget, säger Johanna.