Nyheter

Presto Brandsäkerhet expanderar i Västra Götaland

Presto Brandsäkerhet tar ännu ett steg på tillväxtresan när Uddevalla Brandservice AB, Melbäcks Brandservice AB och AB Halmstad Brandservice förvärvas, där även målsättningen att stärka närvaron i västra Sverige infrias.

– Jag är stolt och glad över att få välkomna våra nya kollegor från Brandservice i Uddevalla, Halmstad och Falkenberg in i Presto-familjen. Vi kommer tillsammans att kunna skapa ett ännu bättre erbjudande och tryggare vardag för våra kunder. Att vi dessutom stärker vår närvaro i regionen påtagligt och får ny energi och kompetens in i bolaget känns fantastiskt, säger Filip Bjurström, Koncernchef Presto Brandsäkerhet AB.

Filip avslutar:

– För oss på Presto står kundvärde högst på agendan och nu får vi ett ännu bättre helhetserbjudande med flera spännande tjänster och lösningar att erbjuda kunderna. Vi definierar vårt viktiga arbeta i samhället genom vår vision ”Alltid säker – Ingen och inget ska skadas av brand och olycka” som ständigt driver oss framåt, ju bättre och större vi blir, desto närmare kommer vi vår vision och det är bra för alla!