Nyheter

ByggArvid rekryterar ny Projekt- och Affärsutvecklare

ByggArvid AB har en stadig och pågående tillväxt. 2019 blev ByggArvid utsedd till Årets Företag i Ulricehamn. Tjänsten som Projekt- och Affärsutvecklare innebär ansvar över ByggArvids fortsatta positiva utveckling med Projektutveckling.

Nu meddela ByggArvid att tjänsten som Projekt- och Affärsutvecklare är tillsatt.

Rosalie Sandahl, 31 år, boende i Hok med mångårig erfarenhet från projektutveckling och byggbranschen. Närmast kommer Rosalie från Skanska där hon har haft rollen som projekt- och affärsutvecklare med fokus på bostadsutveckling i Jönköping, Linköping, Norrköping, Alingsås och Borås.

Rosalie har bland annat arbetat i komplexa konsortiesamarbeten i såväl Jönköpings nya stadsdel Västra Skeppsbron som Inre Hamnen i Norrköping.

– Jag är en person som är relationer- och resultatinriktad och som gillar att nå framgång tillsammans med andra, därför kan det som kul att få kliva i och bli en del av det kompetent och engagerade teamet som ByggArvid består utav. ByggArvid är ett högpresterande bolag där jag känner en stark tillhörighet och vi-känsla. Tillsammans i ByggArvid skapas synergieffekter och kreativt samarbetsklimat som ger nöjda och återkommande kunder. Detta måste aktivt lyssnande, nyfikenhet och nytänkande. Jag kommer att bidra genom att, tillsammans med andra i teamet, skapa hållbara projekt- och affärsmöjligheter som bygger på verkliga behov , säger Rosalie Sandahl.

– Tillsammans med vår strävan att alltid arbeta med våra värderingar Ödmjukhet, Engagemang och Stolthet, är denna rekrytering och stor del i vårt vinnande koncept säger Elisabeth Dahlgren, VD ByggArvid.