Nyheter

”Årets privata bostadsprojekt 2020” – vinnare blev Royal Arsenal Riverside i London

Det här året fick Offsite Construction Awards in över 200 bidrag från företag som ligger i framkant inom branschen när det gäller innovationer och expertiskunskaper.

I tävlingen Berkeley Homes (East Thames) – Byggnad 11 – vann Royal Arsenal Riverside kategorin Offsite Awards ”Årets privata bostadsprojekt 2020”! Forta PRO tillverkade modulbyggnaden i Lettland och levererade samtliga moduler till London.

Projekt BYGGNAD 11 – ROYAL ARSENAL RIVERSIDE, London i Storbritannien är ett utmärkt exempel på samarbete och framgångsrikt arbete av modultillverkaren Forta PRO tillsammans med arkitekter och kund.

Projektet består av exklusiva lägenhetskomplex i själva hjärtat av Woolwich-området som kombinerar historiskt värde och modern bekvämlighet. Detta var det första samarbetet mellan Forta PRO och Royal Arsenal Riverside.

Forta PRO övervakade samtliga steg, allt från det initiala designarbetet till prefabricering, leverans, montering och efterbehandling, och presenterade 48 moduler som blev till ett 6-våningshus med 19 nya lägenheter.

Designen var tvungen att ta hänsyn till elegans, funktionalitet och platsens historiska värde, då några delar av grannbyggnaden daterar sig 250 år tillbaka i tiden. Alla specifikationer kring projektet gjordes i 3D-ritning, vilket gjorde att man kunde anpassa sig till distriktets intrikata stil med en elegant tegelstensfasad samtidigt som man tog med användbara lösningar som stora glaspaneler för att får in mer ljus.

De modulära enheterna för projektet utformades och tillverkades av Forta PRO och tillhandahåller moderna designlösningar, hög efterbehandlingsnivå och kvalitet, snabb modulinstallation på plats utan att inverka på andra byggnader i detta historiska London-distrikt.

Video om tillkomsten av THE OFFICERS HOUSE bostadshus:

https://youtu.be/YJDd-jrmDn8