Nyheter

Nytt samarbete för en digital lösning för fallskyddsutrustning

twICEme Technology går in i en ny produktkategori genom att integrera en digitala lösning med lättillgänglig viktig information i fallskyddsselen. Tillsammans med branschledaren Fall Safe®️ syftar partnerskapet till att utveckla den säkraste och mest innovativa fallskyddsutrustningen på marknaden.

Efter att ha kommit in i byggsegmentet samtidigt som man lagt till twICEme Technology i säkerhetshjälmar blev det ett stort intresse från företag som utvecklade ytterligare säkerhetsprodukter inom branschen. Den europeiska fallskyddsspecialisten Fall Safe®️ var en av de första som inledde en dialog.

– Vi såg en omedelbar passning av twICEme-konceptet och våra sele, och vi tror att våra kunder kommer att uppskatta denna typ av säkerhetsfunktion, säger Jan Ekman, Exportchef på Fall Safe®️.

Byggbranschen i allmänhet kämpar med en omfattande mängd olyckor och en hög dödlighet. Experter inom området har bekräftat att säkerhetsutrustningens framtid ligger inom innovativa integrerade funktioner.

Genom att integrera twICEme i fallskyddsselen kan Fall Safe®️ erbjuda sina kunder en digital lösning som möjliggör en bredare inställning till säkerhet.

– Ju fler utrustningstillverkare som integrerar två gånger och går med i uppdraget att bygga en global standard av viktig information, desto större påverkan kommer den här funktionen att göra för byggnadsarbetarna, sammanfattar Jan Ekman.