Nyheter

Convendum befäster sin roll inom coworking

Nu öppnar man nya lokaler i Vasastan i Stockholm. Under 2020 har CONVENDUM slagit upp portarna till sitt nya toppmoderna Coworking Space på Gävlegatan 16 i Vasastan. Ett stenkast från den nybyggda stadsdelen Hagastaden.

Efter fem år är Convendum inne i en av sina största expansionsfaser där nästa steg förutom nyetableringarna på Fleminggatan 18, Biblioteksgatan 29 samt Nybrogatan 17 är Gävlegatan 16.

Med sina 5000 kvm och nio våningar kan Convendum erbjuda företag möjligheten att arbeta i ett av de områden som blir mer och mer attraktivt. Öppningen av Convendums Coworking Space på Gävlegatan 16 blir en av fyra nya adresser som CONVENDUM öppnar under 2020.

Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas. Den innevarande krisen ökar efterfrågan på flexibla hyresavtal och bolaget utökar ytorna i centrala Stockholm. Med 15 enheter i Stockholm satsar Convendum på att möta upp behovet som accelererats av ett nytt arbetssätt i spåren av Coronakrisen. Den aktuella lågkonjunkturen gör att företagen söker ökad flexibilitet och sänkt risk, säger CMO, Paul Linderoth.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking Spaces i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor ikombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios ochshowrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.