Nyheter

Ny kontorschef på Carlstedt Arkitekter i Eskilstuna

Den 1 oktober börjar Kalle Berggren sin tjänst som kontorschef för Carlstedt Arkitekters kontor i Eskilstuna. Kalle Berggren har magisterexamen i arkitektur från KTH och kommer närmast från Skanska Teknik där han varit gruppchef för arkitekterna.

Jag ser fram emot att träffa kunderna på den sörmländska marknaden, där det är mycket spännande som sker i samhällsbyggandet just nu. Jag hoppas kunna utveckla och bredda verksamheten på vårt kontor för att ge våra kunder arkitektur i framkant i enlighet med lokala behov och förutsättningar, säger Kalle Berggren.

Kalle Berggren kommer ha ett nära samarbete med Gunnar Lindstedt, som framöver kan ägna sig åt arkitektverksamheten på heltid efter att ha fungerat som tf kontorschef under en tid. Tidigare kontorschefen Anette Eriksson återgår till Carlstedt Arkitekters Stockholmskontor, där hon kommer att arbeta med marknads- och utvecklingsfrågor.

Carlstedts VD Stina Ljungkvist är mycket glad att hälsa Kalle Berggren välkommen till Eskilstunakontoret:

– På detta sätt stärker vi vårt erbjudande i Eskilstuna och blir en samarbetspartner med stark lokal förankring för fler kommuner och privata aktörer i regionen. Jag är övertygad om att Kalle Berggren kommer att utveckla verksamheten så att Carlstedt Arkitekter kan fortsätta bidra till samhällsutvecklingen på ett mycket positivt sätt, säger Stina Ljungkvist.

Foto: Elizabeth Thompson