Nyheter

JS Energi i Göteborg förvärvar Energiråd och fördubblar verksamheten

Snabbväxande JS Energi fördubblar verksamheten i Göteborg efter förvärv av Energiråd, ett välrenommerat företag och en av de större Daikin Partners inom villavärmepumpar i regionen.

– JS Energi är inne i en strategisk tillväxtfas och Energiråd passar perfekt in i vår strategi med målet att bli den främsta specialisten på värmepumpar i Sverige. Detta ska vi göra genom att rekrytera de absolut bästa värme-pumpsteknikerna och värmepumpsnördarna i Sverige och just nu fokuserar vi på Västra Götaland och Halland, berättar Peter Borgman, VD för JS Energi.

Under 2019 etablerade JS Energi ett regionkontor i Göteborg och har sedan dess byggt upp ett eminent team av servicetekniker som sköter service och installation i regionen samt även säljare.

– Redan första gången när jag träffade Rafael för snart ett år kände jag att vi delade samma värderingar. Vi sätter kunden i fokus och vill göra skillnad i branschen. Förvärvet av Energiråd, med Rafaels långa erfarenhet och kollegornas engagemang och kunskap är precis vad vi behöver för att fortsätta växa i Göteborgsregionen.

JS Energi har sedan inträdet i Göteborg haft ett nära samarbete med Energiråd. Diskussionen om förvärv har pågått en tid innan det nu slutligen förverkligats. JS Energi kommer fortsätta att fokusera på Energiråds kunder och hoppas även att gemensamma kunder och partners ger dem fortsatt högt förtroende.

JS Energi är en obunden aktör inom service och installation av värmepumpar i Skåne och Västra Götaland. Utöver att erbjuda värmepumpstjänster driver bolaget Europas ledande e-handel över försäljning av reservdelar till värmepumpar till både företag och privatpersoner.