Nyheter

Ny teknisk chef på Mapei

Niklas Johansson förstärker Mapeis betongteam med rollen som teknisk chef för betongtillsatsmedel. Han tillträdde sin tjänst 17 augusti 2020.

– Jag har över 20 års erfarenhet från utvecklingsarbete av betong vid såväl universitet som inom industrin. Genom åren har jag byggt upp ett brett kontaktnät i branschen samt skaffat mig goda kunskaper om cement, ballast, tillsatsmedel samt specialistkunskaper inom betonguttorkning och betongproportionering, säger Niklas.

– Med sin tekniska kompetens, erfarenhet och breda kontaktnät inom branschen, kompletterar han övriga i teamet. Jag är övertygad om att Niklas kommer bidra med stort värde för våra kunder. I tider av snabb förändring är det viktigt att få in nya influenser och kompetenser, säger försäljningschef, Christoffer Bäckman.

– Hos Mapei kommer jag arbeta med utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder och hålla utbildningar inom tillsatsmedel och betongproportionering. Jag kommer även att representera Mapei i olika betongtekniska forum.

– Jag ser fram emot att få arbeta på ett innovativt företag med en bred produktportfölj och stort kundfokus. Att Mapei dessutom verkar aktivt inom sport och kultur gör arbetet än mer stimulerande, avslutar Niklas.