Nyheter

Nytt smart verktyg för hantverkare från Dahl

Nu kan hantverkare enkelt välja hur de vill få sina radiatorer monterade och levererade, via ett digitalt verktyg direkt på dahl.se. Det är en produktkonfigurator, som nu lanseras av Dahl Sverige AB – ett smart verktyg som gör det lätt att finna rätt radiator för varje projekt.

Genom Dahls produktkonfigurator beställer hantverkaren sin radiator baserat på vanliga val som exempelvis mått, effekt, fabrikat, ventiltyp och anslutningssida. Helt enkelt detaljer som är viktiga för en bra installation. Dessutom räknar systemet ut en komplett prisbild för den inloggade användaren.

Dahl erbjuder över 40 000 unika kombinationer av färdigmonterade radiatorer, beroende på storlek, effekt, fabrikat, ventiltyp och installationssida. Med produktkonfiguratorn är det nu möjligt att med några snabba klick hitta rätt kombination för varje projekt.

På dahl.se kan beställaren dessutom spara sina olika produktkonfigurationer inför kommande beställningar eller för att göra justeringar. Varje unik kombination genererar ett unikt artikelnummer, som sedan kan användas vid kommande beställningar av samma produktkombination. Dessutom kan artikelnumret användas vid digital orderläggning via EDI.

Dahls produktkonfigurator finns tillgänglig via produktsidorna för varje radiator i företagets sortiment.

Läs mer på dahl.se

En direktlänk till produktkonfiguratorn finns:

här