Nyheter

Rökluckor för alla typer av byggen

ANNONS

Har ni ett projekt där ni behöver installera Brandventilatorer? Vi på Nytec hjälper mer än gärna till! Vi erbjuder smidighet, kvalité och bra kundservice. Allt för att kunden ska blir nöjd.

Tyvärr så är röken det som orsakar störst skada vid en brand. I en lokal som fylls av rök finns det risk att det bildas ofullständigt förbrända gaser som kan leda till ytterlig brandspridning och explosionsrisk.

För att förhindrar att detta sker vid en brand så finns våra Klarvent Rökluckor att installera i byggnader. Syftet med Rökluckor är huvudsakligen att det räddar liv med att släppa ut livsfarlig rök och även gör det enklare för räddningstjänsten att ta sig in.

Dessutom minskar det rökskadorna, sänker temperaturen och förhindrar brandspridning. Luckorna kan fås i flera olika storlekar, former och lockvarianter. Detta för att kunna möta kundens alla krav samt önskemål. Klarvent Rökluckor är även utrustade med olika öppningssystem.

Antingen smältsäkring ihop med gastrycksfjäder & hållmagnet , eller med 24V Elmotor. Går även att få som väldigt smart Kombilucka som används både för rökutsläpp men även som uppstigningslucka! Alla våra rökluckor är godkända enligt EN 12101-2.

Kontakta oss idag för att rädda liv:

0371-335 90

[email protected]