Nyheter

Mitsubishi Electrics nya superhjälte

”Stor värme i liten förpackning”. Ja, så beskriver Daniel Ehrnsten, produktchef på Mitsubishi Electric, höstens stora nyhet. Med sin låga höjd på 28 cm får den enkelt plats över dörrar. Innanför skalet hittar vi en riktig arbetshäst med beprövad teknik som garanterar en ekonomisk och tyst drift med lång livslängd.

Med lanseringen av NINJA befäster Mitsubishi Electric sin marknadsledande position inom segmentet luft-luftvärmepumpar. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och är dessutom speciellt framtagen för den skandinaviska marknaden.

– Nya NINJA är japansk kvalitet anpassad för våra skandinaviska klimatförhållanden. För att visa detta har NINJA fått en egen modellbeteckning, SC (Scandinavia), som gör att våra kunder kan vara säkra på att få alla fördelar vi erbjuder med modellen.

Tack vare den adaptiva avfrostningen och vår Hyper Heating-funktion jobbar NINJA effektivt ända ner till -35°C. Det automatiska cirkulationsläget tar dessutom tillvara på och sprider värmeenergin från andra värmekällor typiska för Sverige, exempelvis kaminer och öppna spisar. Allt för att få en så energieffektiv komfort som möjligt i hela bostaden, säger Daniel Ehrnsten.

Osynligt effektiv

Inspirationen till produktnamnet kommer från ninjorna i Japan som tyst och smidigt genomförde sina uppdrag utan att dra till sig uppmärksamhet. Precis som den nya luft-luftvärmepumpen NINJA. Beroende på driftläge är ljudnivån så låg som 19 decibel, vilket ungefär motsvarar en viskning.

– Vår nya NINJA är ett tyst kraftpaket som kompletterar vår breda produktfamilj med sin smidiga storlek. Stor värme i liten förpackning med god balans mellan prestanda och funktion, säger Daniel.

Med en värmepump från Mitsubishi Electric får kunden en produkt som håller och levererar år efter år. Mitsubishi Electric tillverkar alla sina värmepumpar från början till slut i egna anläggningar. Detta för att slippa kompromissa med kvaliteten och ha full kontroll över produktionen ner till minsta beståndsdel.

För produktblad och mer information om NINJA, besök:

www.ftninja.se