Nyheter

Ecoclime förstärker organisationen

Ecoclime Svenska Försäljning AB förstärker försäljningsorganisationen med tre personer, varav två nyrekryteringar som startar den 1 september.

Peter Bodin kommer att jobba som försäljningschef och i den rollen bygga upp och leda Ecoclimes försäljningsverksamhet med fokus på kärnprodukterna inomhusklimat och cirkulär energi i Mälardalen. Peter har arbetat med teknisk försäljning sedan 2007, han kommer närmast från en tjänst som försäljningsingenjör på Ziehl-Abegg Sverige AB.

Han tar med sig en stor erfarenhet av energieffektivisering och ventilation med bland annat kommuner, fastighetsbolag och konsulter som kunder.

Wille Wilkens anställs som account manager.

Han kommer närmast från Franke Futurum och har jobbat med teknisk försäljning i ventilationsbranschen sedan 2002 med filter, renlufts-lösningar och produkter för skyddsventilation.

Fredrik Hansson från H-Gruppen ingår sedan juni i Ecoclimes säljteam.

Fredrik är utbildad VVS-ingenjör och har jobbat i VVS-branschen sedan 1991. Han har varit på     H-Gruppen i drygt 20 år i olika roller, senast som projektledare och säljare.

Lennart Olofsson, VD i Ecoclime:

– Peter Bodin och Wille Wilkens är två välkomna tillskott i vår säljorganisation. Vi har under våren och sommaren lagt in nästa växel när det gäller affärsutveckling och satsar nu framåt på en ökad försäljning av våra kärnprodukter, såväl våra unika inomhusklimatsystem som våra klimatsmarta energiåtervinningssystem.