Nyheter

Ny inriktning för FastighetsMässan

FastighetsMässan arrangeras i Stockholm den 10–11 mars 2021, denna gång i något förändrad form. Mötesplatsen satsar nu helhjärtat på förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter, i kombination med fastighetssäkerhet och utemiljö, som varit två uppskattade inslag på tidigare mässor.

Allt eftersom FastighetsMässan vuxit, har mötesplatsen kommit att inkludera stora delar av byggprocessen. Genom att nu smalna av och fokusera enkom på förvaltningsskedet, blir mässans syfte tydligt för såväl besökare som utställare.

– FastighetsMässan har funnits i 10 år och varit en uppskattad mötesplats. Tillsammans med branschen har vi nu renodlat konceptet till att handla om förvaltningsskedet, då det är där fastighetsägare kan göra stora besparingar både i fråga om energi och kostnader. Det finns helt enkelt ett behov av en mötesplats där man som fastighetsägare snabbt kan skaffa sig en överblick över de tjänster och produkter inom förvaltningsområdet som ökar värdet i fastighetsbeståndet , säger Karin Lonntorp, klusterchef för FastighetsMässan.