Nyheter

Ny ekonomichef till MVB Astor Bygg

MVB Astor Bygg har rekryterat Elisabeth Ljungblom som ekonomichef. Elisabeth är civilekonom med lång erfarenhet från olika befattningar inom diverse branscher och företag.

– Vi är väldigt glada att Elisabeth börjar hos oss. Hennes långa erfarenhet av att utveckla verksamheter och ekonomifunktioner kommer vara till stor nytta när vi tar MVB Astor Bygg in i nästa fas, säger Henrik Ljungdahl, VD MVB Astor Bygg.

Elisabeth, som bland annat varit revisor med kunder från fastighets- och telekombolag och bedrivit egen konsultverksamhet, kommer närmast från innovationsföretaget Meva Energy AB där hon innehaft rollen som CFO.

– Jag vill tacka MVB för förtroendet och ser fram emot att lära känna företaget, koncernen och branschen. MVB Astor Bygg är i en expansiv fas och det ska bli spännande att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen, säger Elisabeth Ljungblom.

MVB Astor Bygg är ett av Göteborg äldsta byggföretag med verksamhet inom nybyggnationer och ROT-projekt i Västra Götaland och Halland. Elisabeth Ljungblom tillträdde sin tjänst under sommaren och kommer att ingå i MVB Astor Byggs ledningsgrupp.