Nyheter

Norska Liftroller går in på den svenska marknaden

Liftroller är en norsk uppfinning som funnits sedan 2013 och underlättar logistiken av material på byggarbetsplatser.

Med Liftroller använder man helt enkelt befintliga öppningar i väggen och rullar in allt som ligger på pall såsom kakel, ventilationskomponenter, kök, golv, gispskivor, reglar innerdörrar och allt annat som behövs- samma dag som det ska monteras.  Den gör arbetet snabbare, enklare och säkrare vilket ger en bättre arbetsmiljö och mer pengar kvar på sista raden.

Produkterna tillverkas av norsk aluminium på Osterøy strax utanför Bergen. Då marknaden efterfrågar mer och mer miljöansvar och cirkulär ekonomi så hyrs de olika produkterna ut direkt från producenten genom den svenska avdelningen.

Det är därmed väldigt enkelt för kunderna att använda produkterna på sina projekt för att effektivisera logistiken. Och på köpet får de erfarna logistik-konsulenter som har levererat Liftroller till flera hundra projekt.