Nyheter

Peter Koserius Nordberg – ny chef för Arkitektur & Planering på Tyréns i Sundsvall

Peter Koserius Nordberg kommer senast från Westerlinds fastigheter där han varit projektutvecklare och projektledare, framförallt för bostadsprojekt i Västernorrland. På Tyréns kommer han leda avdelningen Arkitektur & Planering med fokus på verksamheten i södra Norrland.

─ Jag brinner för att jobba med visionsbyggen. Det är väldigt stimulerande att jobba i tidiga skeden eftersom det är stort fokus på möjligheter och att sätta dem i ett sammanhang. På Tyréns ser jag fram emot att utveckla kreativa visioner i bland annat min hemstad, Sundsvall, säger Peter Koserius Nordberg.

Peter är civilingenjör i botten och har jobbat i byggbranschen hela yrkeslivet.  Till Tyréns tar han med sig erfarenheter från såväl Skanska i London som olika byggföretag i Stockholm och Sundsvall. Han har framför allt jobbat med projektledning och projektutveckling i rollen som entreprenör såväl som konsult i olika bostad- och stadsutvecklingsprojekt.

─ Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Peter, han har en ledarprofil med stor marknadsförståelse och högt kvalitetsfokus. Jag är övertygad om att Peter kommer kunna vidareutveckla det goda samarbete som finns på Sundsvallskontoret och kombinera chefskapet med sin specialitet inom projektutveckling tillsammans med våra kunder, säger Helena Markgren, affärschef på Arkitektur & Projektledning i norr på Tyréns.

Peter Koserius Norberg börjar på Tyréns fjärde maj och kommer leda en avdelning med sexton medarbetare inom arkitektur, landskapsarkitektur, trafikplanering samt byggnadsvård och kulturmiljö.  Avdelningen har medarbetare i Sundsvall, Östersund och Härnösand.