Nyheter

Markskruv förenklar projekten

ANNONS

Allt fler upptäcker att markskruv är en hållbar och kostnadseffektiv lösning som är snabb att installera, kräver lite utrymme och är mer miljövänlig än betongplintar.

Sluta Grävs koncept har sedan 2012 gjort det lättare att montera skyltar och staket, bygga altaner, förråd och andra småhusbyggnader. Deras markskruv ersätter betongplinten och monteringen av skruvarna utförs av våra kunniga montörer på ett skonsamt sätt, utan någon form av grävning.

Sluta Gräv har många olika skruvmodeller och -längder med infästningar måttanpassade för svensk byggstandard. Man kan använda samma måttberäkningar som vid användning av betongplint. Markförhållanden, belastning och projektets art avgör vilken skruv som används och Sluta Gräv har ett välutvecklat sortiment av applikationer och tillbehör för behovet av markförankring.

Sluta Grävs montörer är certifierade, har ID06 och entreprenadförsäkring.

Monteringen går snabbt; man förborrar alla hål för att säkerställa ett säkert och stabilt montage. Skruvarna monteras exakt där man vill ha dem och i den höjd man önskar.

Sluta Gräv är bland annat leverantörer åt NCC, Skanska, Peab, Riksbyggen och olika kommuner runt om i Sverige.

Läs gärna på hemsidan slutagrav.se eller kontakta Sluta Gräv så berättar man mer.

Ett hållbart markfundament – i alla avseenden

• 25 års garanti på alla  skruvar. Samtliga produkter är CE-märkta och produktionsanläggningarna är ISO-certifierade.

– Material: Stål ISO 630 FE 3604
– Yta: Galvaniserat enligt DIN EN ISO 1461
– Godstjocklek: 4 mm

• Markskruven är ett miljövänligt val. En betongplatta för ett Attefallshus släpper ut 1000% mer CO² jämfört med en markskruv, en enstaka betongplint släpper ut 50% mer.

• Markskruvarna är designade och utvecklade i Sverige, gjorda för att klara det bistra nordiska klimatet och tuffa miljöer. Tjäle är inget problem, inte ens vid monteringen.

• Skruvarna är noggrant testade och specifikationer finns framtagna gällande drag, tryck och horisontell belastning. För att säkerställa lokala värden kan man utföra dragtest.

• Sluta Grävs markskruvar kan enkelt demonteras och återanvändas gång på gång – en resurseffektiv lösning för tillfälliga montage och byggnationer.

• Markskruvarna gör minsta möjliga åverkan på omkringliggande ytor – ingen grävning eller gjutning behövs. Lämnar minimala spår efter demontering.