Nyheter

Tommy Dettervik ny i Bygmas centrala säljorganisation

Bygma Sverige tar nästa steg i att vässa sin expertis och kundservice kring tung infästning. Målet är att erbjuda svenska hantverkare och byggbolag en helhetslösning kring montage.

Tommy Dettervik med mångårig erfarenhet av infästning är på plats sedan i början av mars. Tillsammans med ytterligare fyra specialister skapar ett sälj- och supportteam med fokus på tillväxt.

Tommy Dettervik tar plats i Bygmas centrala säljorganisation. Uppdraget är att hantera och utveckla anpassade montagelösningar för bolagets kunder, via Bygmas 17 lokala filialer. Närmast kommer Tommy från Ahlsell.

– Det känns otroligt kul att ansluta till Bygmas tydliga tillväxtresa, säger Tommy Dettervik. Jag märker redan av ett stort intresse från våra lokala filialer kring både kompetensutveckling och specifika kunduppdrag kring montage och infästning. Det är tydligt att vi delar syn på att det finns stora möjligheter för tillväxt när vi nu tar chansen och skapar ett centralt team i syfte att stödja en lokalt växande affär, säger Tommy Dettervik.

Bygma ser en förändring i marknaden där kunderna alltmer efterfrågar en totallösning. Med färre leverantörer av material till projekten men med bibehållen expertis. Man vill ha samtliga lösningar på ett och samma ställe. Med ett brett sortiment, service och expertis presenterade i ett och samma erbjudande.