Nyheter

Peab säljstartar tredje och sista etappen i Scheele Promenad i Lund

Peab uppför ett nybyggnadsprojekt i den östra delen av Lund innerstad, Scheele Promenad. Parallellt med Sparta och granne med Ideon och Medicon Village uppförs tre kvarter med totalt 188 bostäder av Peab. Projektet går under namnet Scheele Promenad.

Försäljningen i de två första husen har gått bra, varav den första etappen är slutsåld. Peab startar nu försäljningen av det tredje och sista huset.

Ansvarig mäklare är Sara Örnwigh på Fastighetsbyrån i Lund. Hon säger att projektet är mycket efterfrågat bland kunderna.

– Många gillar läget på projektet. Det ligger strategiskt bra i Lund. Många har sina arbetsplatser inom gångväg vilket uppskattas mycket. Även om det blir garage under huset, vilket också är mycket uppskattat.

– För några helger sedan hade vi premiär av visningslägenheten i det första kvarteret i Scheele Promenad. Och vi hade verkligen fullt hus. Många köpare kom och lika många intressenter. Jag har precis sålt slut i första huset, och några till salu i det andra huset, men det börjar sälja slut.

Scheele Promenad planeras innehålla 48 bostäder, 1-6 Rok.

Säljstarten av Scheele Promenad pågår nu.

För mer information, besök https://peabbostad.se/projekt/skane/brf-scheele-promenad-3/

Bild: Pixabay