Nyheter

Venn växer stadigt – rekryterar Kristina Bengtsson till Stockholm

Konsultbolaget Venn fortsätter sin tillväxtresa. Från uppstarten i somras har företaget etablerat sig på fem orter och växt till 15 medarbetare. Det nyaste tillskottet är Kristina Bengtsson, en senior projektledare med bakgrund i samhällsbyggnad och industri.

Kristina har de senaste åren arbetat som konsultchef och projektledare inom bygg- och infrastruktur i Stockholmstrakten för både privata och offentliga uppdragsgivare. Innan dess kommer hon från en lång anställning inom lastbilstillverkningsbranschen, där hon arbetat med eftermarknad, produktion, R&D samt IT.

Bland de sista uppdrag hon drev inom tillverkningsbranschen, var som projektledare för globala projekt inom produktutveckling och IT.

– Kristinas rötter i industrin och färdigheter inom Lean och agila arbetsmetoder gör henne attraktiv som projektledare inom samhällsbyggnad. Vi har mycket att lära från industrin, och jag är säker på att hon kommer att utveckla både kunder och oss kollegor i nya sätt att driva projekt, säger Katarina Lidén, hubbansvarig för projektledning Stockholm.

Kristina kommer senast från en roll som gruppchef på Projektengagemang. Hon är anställd på Venn från mars.

Bilden:
Kristina Bengtsson, en senior projektledare med bakgrund i samhällsbyggnad och industri.
Bild: Venn