Nyheter

Trianon förvärvar fastigheter på Limhamn och i centrala Malmö

Trianon har idag tecknat avtal om förvärv och samtidigt tillträtt två fastigheter, en på Limhamn och en i centrala Malmö, omfattande cirka 7 735 kvm fördelat på bostadsfastigheter och kommersiella lokaler. Det underliggande fastighetsvärdet är 318 Mkr.

De förvärvade fastigheterna är Siljan 22 i Limhamn och Nötskrikan 18 i Malmö. Totalt omfattar båda fastigheterna cirka 7 735 kvm uthyrningsbar yta fördelat på bostadsfastigheter och kommersiella lokaler. Säljaren är en lokal fastighetsägare och överenskommet fastighetsvärde uppgår till 318 Mkr.

Den förvärvade fastigheten på Limhamn är belägen i anslutning till Trianons övriga fastigheter och inrymmer bland annat ICA Kvantum Malmborgs Limhamn. Förvärvet sker i bolagsform.

Tillträdet av fastigheterna ägde rum samtidigt som avtalet tecknades, den 28 februari 2020. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med bolagets policy.

– Vi är glada att kunna göra ännu ett förvärv i ett växande Malmö. Förvärvet stärker vår position inom bostäder och närhandel på Limhamn, säger Olof Andersson, VD på Trianon.

Bild: Pixabay