Nyheter

Stefan Bojgren är ny VD på Nordskiffer

Styrelsen i Nordskiffer har utsett Stefan Bojgren till ny VD på Nordskiffer. Stefan tillträder 1 april 2020 och ersätter före detta ägarna Björn Jansson och Tulsa Jansson, som planeras vara kvar som rådgivare inom bolaget.

– Vi tackar Björn och Tulsa för deras fina insatser hos oss, och inte minst för tiden då de byggt upp Nordskiffer till att bli ett företag som är ledande i branschen, säger Tomaz Lewander som är styrelseordförande i Nordskiffer.

– Jag är glad över att kunna presentera Stefan Bojgren som ny VD, fortsätter Tomaz. Stefan är en erfaren ledare med gedigen erfarenhet av att leda och utveckla organisationer under tillväxt. Han har stor kännedom om bygg- och byggmaterialbranschen genom sina tidigare arbeten inom bland annat Saint Gobain-koncernen och BEWI-gruppen.

Stefan är idag divisionschef för S:t Eriks Tak-verksamhet, en roll som han kommer fortsätta att inneha vid sidan av tjänsten som VD för Nordskiffer.

– Jag är övertygad om att han kommer kunna bygga vidare på det som Nordskiffer-teamet byggt upp och att han kommer utveckla Nordskiffer ytterligare, avslutar Tomaz.

Bilden:
Nordskiffer är Skandinaviens ledande återförsäljare av takskiffer för fasader och tak.
Bild: Nordskiffer