Nyheter

Nytt GO HOTEL i Köpenhamn – byggt på bara 7 dagar

Forta PRO, ett lettiskt baserat modulbyggande företag, har nyligen avslutat produktion och leverans av ett nytt modulhotell i Köpenhamn, Danmark. Den nya sexvåningsbyggnaden förkroppsligar en perfekt blandning av moderna och rustika stilar.

Mysiga, eleganta och eleganta rum kompletteras av en klassisk yttervägg i tegelvägg, som perfekt matchar de angränsande byggnaderna. Forta PRO var starkt involverat i byggprocessen och tillhandahöll design, produktion, transport och placering av modulerna för byggnaden.

GO HOTEL ligger bara några minuter från Köpenhamns flygplats och har 88 nya mysiga och lätta gästrum, allt från enkel- och dubbelsäng till våningssängar. 8 rum är specifikt utformade för en mer tillgänglig och bekväm användning. Hela infrastrukturen och inredningen av rummen till badrumsapparater tillverkades, kompletterades och installerades som moduler på Forta PRO-fabriken i Ventspils, Lettland.

Att transportera nästan ett färdigt projekt till Danmark lämnade minimala arbeten för byggnadsbesättningen på plats.

Användningen av prefabricerad modulteknik erbjuder många fördelar, inklusive fullständig realisering av hotell i flera våningar under otroligt korta tidsfrister, vilket sparar tid och pengar för hotellägare, jämfört med konventionella byggprojekt. Modulkonstruktion hjälper avsevärt att minska ackumulerat avfall, vilket gör Forta PRO-modullösningar till ett mer hållbart, rent och miljövänligt val.

– När den globala turismen växer har hotellbyggnadsindustrin blomstrat som aldrig tidigare, säger Martins Motivāns, VD Forta PRO. Forta PRO äger och driver två stora och moderna modulära produktionsfabriker i Lettland som gör det möjligt för utvecklare att leverera nya hotell med den nuvarande efterfrågan på marknaden, vilket säkerställer hög kvalitet, snabbhet och effektivt.

Video som visar byggnadsfaserna för hotellet: https://www.youtube.com/watch?v=q6Q0ePpm6Dg

Om Forta PRO:
Forta PRO använder en modulär konstruktionsteknik som gör att vi kan bygga ekologiskt rena och hållbara byggnader samtidigt som vi sparar energi och tid. Forta PRO tillverkar modulära enheter med hög standard som är lämpliga för konstruktion av flera våningar. Forta PRO har avancerade byggmetoder utanför webbplatsen och erbjuder kunder en snabbspårning av modul- och konstruktionslösningar med minimal störning i den omgivande anläggningsdriften.

Bilden:
Avancerad modulkonstruktion på plats snabbar på leveransen och säkerställer kvalitetsrum.
Bild: Forta Pro