Nyheter

Byggstart på nyproduktionsprojekt i Västra Hamnen

Svensk Fastighetsförmedling i Malmö har uppdraget att förmedla bostäderna i Sundprojekts AB:s bostadsprojekt Västra Park i Västra Hamnen.

Västra Park består av två etapper, där den första etappen utgörs av ett sjuvåningshus i rött skärmtegel med genuin hantverkskänsla. De båda husen ligger på ett attraktivt läge i Västra Hamnen, i hörnan Einar Hansens Esplanad och Lilla Varvsgatan.

Efter en mycket bra försäljning under 2019 med stort intresse för projektet är det nu dags för byggstart för etapp 1 under våren 2020.

– Västra Park har varit ett väldigt roligt projekt att jobba med säger Tobias Enckell, Franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

Huset har en tilltalande exteriör och det är en härlig mix av bostäder. Allt från mindre lägenheter på 30 kvm till stora terrasslägenheter på runt 120 kvm.

– Våra köpare kan nu se fram emot att följa framväxten av huset och sin nya bostad på ett av Västra Hamnens bästa lägen säger Tobias.

Det som också ska bli spännande är att det snart är dags för säljstart av etapp 2 i Västra Park med lägenheter som har direkt utsikt mot stapelbäddsparken och stadsradhus i brf-form. Vi kommer snart ut med mer information om planlösningar, priser och tidsplan.

Bild: Svensk Fastighetsförmedling