Nyheter

Götenehus säljstartar i Falköping

På natursköna Fåraberget i Falköping planerar Götenehus att bygga 31 väl genomtänkta bostäder som lägenheter och radhus, samtliga som bostadsrätter. På torsdag den 16 januari startar försäljningen i samarbete med Mäklarhuset i Falköping.

Götenehus kommer totalt att bygga 31 bostäder fördelat på 13 radhus i 2-plan med 5 rum och kök på 110 kvm, 4 radhus i 1-plan med 4 rum och kök på 86 kvm samt 14 lägenheter med 2-4 rum och kök i varierande storlekar mellan 53 och 85 kvm. Upplåtelseformen blir bostadsrätter och alla bostäder kommer att få uteplatser eller balkonger i sydväst eller väst.

­– Som boende i Brf Fårabergets Lycka bor du med ett naturskönt läge på Tåstorp. I närområdet finns både skolor, barnomsorg, mataffär och fritidsanläggningar och till centrum är det mindre än tre kilometer säger Richard Sånnek, Projektutvecklare på Götenehus.

– På torsdag hålls ett första informationsmöte tillsammans med Mäklarhuset i Falköping. Vi har märkt av ett stort intresse för bostäderna på sociala medier och det är ett 70-tal personer som anmält sig till torsdagens informationsmöte fortsätter Richard. Byggstart planeras preliminärt till våren 2020.

Läs mer om Brf Fårabergets Lycka; www.gotenehus.se/faraberget

Bild: Götenehus