Nyheter

Ergofast introducerar MAX RB611T för najning av grövre dimensioner

Med sin smala nos och bredare omfång klarar MAX nya najmaskin RB611T av att naja 61 mm och göra det på endast 0,7 sekunder per bindning. RB611T är MAX mest kraftfulla najmaskin samtidigt som den är ergonomiskt väl designad för att minimera påfrestningarna på armeraren.

MAX RB611T har ett brett omfång och är mycket väl lämpad för najning vid exempelvis konstruktion av skyddsrum, industribyggnationer, golv och väggarmering samt infrastrukturprojekt som bro- och vägkonstruktioner.

– RB611T har Twintiersystemet med dubbel tråd. Det fina är att den använder samma tråd som den mindre RB441T och ger 140-205 najningar beroende på armeringens dimension, berättar Mark Dale på Ergofast. Najen blir både hårdare och lägre jämfört med tidigare maskiner.

MAX najmaskin RB611T är välbalanserad och väger endast 2,6 kg. För den som najar stora mängder innebär det att jobbet både går enklare och snabbare samtidigt som risken för förslitningsskador
minskar. Med Ergofasts förlängartillbehör kan armeraren dessutom jobba i en upprätt arbetsställning vid najning.

– MAX har lyckats göra en tålig arbetsmaskin med kolfri DC-motor och glasfiberchassi. Maskinen är helt enkelt gjord för att vara robust, effektiv och pålitlig, berättar Mark Dale vidare. MAX har både
uppfunnit och vidareutvecklat batteridrivna armeringsverktyg i över 25 år vid det här laget, deras höga kvalitetsstardard visas tydligt i den nya generationens najmaskiner RB441T och RB611T.

Förutom RB611T marknadsför Ergofast även najmaskinerna RB441T, RB398S och armeringsklippen PJRC160. MAX RB611T levereras i väska med två 14,4V-batterier och laddare.

Bilden:
RB611T är förbättrad på en mängd punkter. Twintiersystem med dubbla trådar, större öppning och välbalanserad – den är byggd för de stora najningsarbetena.
Bild: Ergofast