Nyheter

Jack Elmasri ny VD och delägare i Trygg Lek

Jack Elmasri blir ny delägare och utses till VD för Trygg Lek Sverige AB med tillträde den 27 januari 2020. Han efterträder bolagets grundare Filip Stamenkovic som lämnar sin operativa roll, men fortsätter att vara aktiv som styrelseordförande i bolaget.

Jack Elmasri har tidigare varit VD och delägare i O’Learys Vällingby som han sålde 2017. Han har tidigare erfarenhet från byggbranschen i rollen som kranförare.

– Vi är väldigt glada att Jack Elmasri tar sig an jobbet som VD och blir delägare i Trygg Lek. Han är en mycket uppskattad och erfaren ledare som vet hur man driver ett bolag under stark tillväxtfas. Under året har Trygg Lek ökat sin tillväxt med över 250 procent och förväntas landa på en omsättning runt 15 miljoner 2019. Tillsammans ska vi växa ytterligare och fortsätta förbättra den yttre miljön kring lekplatser och allmänna ytor för barn och vuxna, säger Filip Stamenkovic grundare och styrelseordförande i Trygg Lek.

– Jag ser verkligen fram emot arbetet på Trygg Lek. Jag är övertygad om att ett så pass växande bolag, med en heltäckande försäljningslösning i hela Sverige och hundratals nöjda kunder – däribland några av de största byggbolagen i branschen – har stark framtidspotential. Vi ska fortsätta att effektivisera processen för
beställningar och leveranser, samtidigt som vi erbjuder ett uppdaterat produktsortiment med de bästa materialen till våra kunder, säger Jack Elmasri.

Jack Elmasri blir delägare och köper 30 procent av Trygg Lek Sverige AB. Moderbolaget Vepia Holding AB där Filip Stamenkovic är majoritetsägare äger resterande 70 procent av bolaget. Vepia Holding AB äger även Lestra Entreprenad Sverige AB och är majoritetsägare i Fleaty AB.

Bilden:
Jack Elmasri vd Trygg Lek och Filip Stamenkovic Styrelseordförande Trygg Lek.
Foto Claudia Backholm på Vagel Studios