Nyheter

Beslag Design expanderar  – har flyttat in i sina drömlokaler

I början av 2019 började bygget av drömlokaler och nu står Beslag Designs lager och kontor klart. På Båstads bästa läge, precis intill stationen. Bygget andas modernitet och är en perfekt plats för oss att fortsätta sin expansion och utöka verksamheten i.

Bygget tar sitt avstamp i företagets snart 50-åriga historia och alla medarbetare har varit starkt involverade i skapandet av det nya kontoret. Tillsammans med arkitekten Kay Linghoff och byggfirman MMB Båstad har mankunnat förverkliga alla drömmar om ett kontor som ger motivation, kreativitet och arbetsglädje.

Som branschledande företag inom beslag- och interiörprodukter är det viktigt att  hålla sig uppdaterade och följer marknadens inredningstrender, vilket inte har varit något undantag i processen i att skapa den nya arbetsplatsen. Hela kontoret går i en industriell design där öppen planlösning är återkommande. Snygga, stilrena, industriväggar som skärmar av utan att stänga av. Färger och material är noga utvalda för att skapa en ombonad, fridfull och trendig miljö.

Främsta anledningen till nybyggnationen är att man växt ur sina tidigare lokaler, framförallt behöver man ett större lager för att möta framtiden.

– Vi är mycket stolta och glada över att ta vårt nya logistikcenter i drift. Genom vår nya anläggning skalar vi upp logistiken och säkerställer förutsättningar för vår fortsatta expansion. Vi har kommit långt i vårt arbete med ett skapa ett flexibelt, effektivt och pålitligt logistikkoncept. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi konkurrenskraft och en hållbar utveckling i ett långsiktigt perspektiv, säger Johan Plato, Supply Chain Manager på Beslag Design.

Samarbete och möten är en viktig del av arbetsdagen på Beslag Design. I tidigare lokaler har man sett behovet av flera mötesrum. Därför finns det nu flera olika typer av mötesplatser på vårt nya kontor – allt från öppna ytor med bekväma soffgrupper till stora och små mötesrum.

– Vi är såklart väldigt stolta över vår tillväxt och ser det här som en stor och viktig milstolpe i företagets utveckling. Vi ser fram emot att möta dig som kund eller leverantör i något utav våra trevliga mötesrum, säger Hans Bergström, delägare och produktchef på Beslag Design.

Nu återstår det att se vilket kontorets populäraste plats blir. Blir det den stora takterrassen med vacker utsikt över tågspåren och åsen? Eller blir det kanske det stora konferensrummet där man har direkt utsikt över den ståtliga trappuppgången och hissen?

Bild: Beslag Design