Nyheter

Looström fortsätter att växa

Looström breddar kompetens och erfarenhetsbasen ytterligare och rekryterar två seniora konstruktörer. Josefine Andersson och Lars Spång kommer under 2020 tillträda rollerna som Avdelningschef respektive Uppdragsansvarig Senior Konstruktör hos Looström.

De har både mångårig branscherfarenhet och kommer senast från liknande roller på Structor och BTB.

– Vi har under de senaste åren haft en fantastisk tillväxtresa och är nu ca. 40 huskonstruktörer som fokuserar på Stockholmsmarknaden. Med Josefines och Lars kompetens och driv skapas de förutsättningar Looström behöver för att fortsätta växa samtidigt som vi levererar högkvalitativa konstruktionslösningar till våra kunder, säger Björn Sjögreen, VD.

Josefine har över 10 års erfarenhet från konstruktörsyrket och kommer senast från Structor där hon haft en roll som uppdragsansvarig konstruktör. Hon har tidigare även varit verksam som konstruktör på SWECO och har en högskoleingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan. Josefine tillträder sin tjänst som Avdelningschef i mars 2020 och kommer ingå i Looströms ledningsgrupp.

– Jag ser mycket fram emot vara med och driva Looströms fortsatta utveckling och tillväxt tillsammans med alla kompetenta kollegor, säger Josefine Andersson.

Lars Spång har över 30 års erfarenhet som konstruktör och kommer senast från BTB där han haft en roll som uppdragsansvarig konstruktör. Lars har tidigare även arbetat på Skanska Teknik och Strängbetong. Han har en stor och bred erfarenhet inom projektering av Prefabstommar. Lars har en Civilingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan. Han tillträder sin tjänst som Uppdragsansvarig Senior Konstruktör i mars 2020.

– Jag ser fram mot nya utmaningar, spännande projekt och att bli en del av den dynamiska atmosfären på Looström, säger Lars Spång.

Bild: Looström