Nyheter

Arkitekt Pernilla Kindell blir kontorschef för Reflex Göteborgskontor

Pernilla Kindell återvänder till Reflex och blir ansvarig för det nystartade kontoret i Göteborg. Med två stora projekt som snart skall byggas och fler dialoger med nya uppdragsgivare, är detta ett led i Reflex satsning i Västsverige.

Pernilla Kindell började sin arkitektkarriär på Reflex och lämnade företaget som kvalificerad handläggare efter nio år för att flytta till västkusten. I Göteborg har hon jobbat på olika arkitektkontor med framförallt större bostadsprojekt och skolor. De senaste åren har hon drivit egen verksamhet i Klok Arkitektur där hon mestadels jobbat med bostäder och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu återvänder hon till Reflex i rollen som ansvarig för det nyöppnade kontoret i Göteborg och ska leda företagets västsvenska expansion.

– Det känns så kul att Reflex äntligen kommer till Göteborg! Det är rätt tajming just nu eftersom det är mycket som byggs i regionen. Dessutom har Reflex redan tagit en position med två fina projekt som snart ska byggas, säger Pernilla Kindell. Reflex jobbar just nu med två stora projekt i Göteborg; Kineum och MiMo. Detta har lett till förfrågningar om fler projekt vilket leder till att Reflex nu satsar på närvaro i Göteborg. Med det nya kontoret på Kungsportsavenyn vill Reflex växa med fler arkitekter, vilket blir Pernillas prioriterade uppdrag.

– Vi är väldigt glada att få tillbaka Pernilla till Reflex. Som ansvarig för Göteborgskontoret blir hon en viktig del i vår västsvenska expansion. Vi ser många möjligheter och det ska bli spännande att se vårt kontor växa i Göteborg, säger Marco Testa, vd för Reflex Arkitekter.

Reflex Arkitekter erbjuder kvalificerade arkitekttjänster inom husbyggnad, inredning och planering – från idé- och projektutveckling till fullständig projektering och inredning. Kunderna är ofta större fastighetsägare och hyresgäster inom privat och offentlig sektor. Företaget startades 1999 och har idag ca 70 medarbetare. Läs mer på www.reflexark.se

Bild: Jean-Paul Jandrain