Nyheter

Brinova är ett av Sveriges mest jämställda börsbolag

Idag publicerades Allbrights årliga granskning av jämställdheten inom Sveriges börsnoterade bolag. Brinova placerade sig på Allbrights gröna börslista, där de jämställda bolagen listas.

Allbright rankar varje år börsbolagen från bäst till sämst på att befordra kvinnor till ledningsgruppen. De jämställda bolagen listas på Allbrights gröna börslista.

– Det gläder mig att fastighetsbranschen blir första branschen att uppnå jämställda ledningsgrupper och jag är otroligt stolt över att Brinova placerar sig på Allbrights gröna lista, säger Per Johansson VD för Brinova och fortsätter:

– Vi fortsätter vårt arbete med att skapa en inkluderande och öppen arbetsmiljö där respekt för varje person är fokus. Ett fokus som innebär att vi vill ta vara på alla talanger, oavsett kön, ålder eller bakgrund.

Bild: Tumisu