Nyheter

NIRAS Corporate Real Estate Services förstärker i Göteborg och Stockholm

NIRAS har på senare tid vunnit flera stora ramavtal och intressanta uppdrag och utökar därför vårt nationella team med nya kollegor i Göteborg och i Stockholm.

Linnéa Emmot Tiger och Marcus Lundström har anslutit till CRES i Göteborg. Linnéa började på NIRAS som byggprojektledare i januari och kom då senast från ALFRED Consulting där hon arbetat som projektledare. Från och med 1 oktober ansluter Linnea till CRES som projektledare inom Hyresgästrådgivning. Marcus kommer från utbildning inom Bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

Till vårt Stockholmskontor har följande nya kollegor anslutit;
Milena Kuljanin som senast kommer från Cushman & Wakefield där hon arbetat med Tenant representation. Milena kommer med sin erfarenhet inom Hyresgästrådgivning direkt leverera stor nytta till våra kunder.
Dario Petrovic, närmast från Svefa där han arbetat med värdering och analys.
Kristoffer Lundgren och Mikael Karlsson kommer från utbildning inom Affärsutveckling och entreprenörskap samhällsbyggnadsteknik på Chalmers respektive Fastighet och finans på KTH.

– Vi ser en stor efterfrågan för våra tjänster inom hyresgästrådgivning. Vi är glada att förstärka våra konsultteam i Göteborg och Stockholm med nya kollegor som delar vår målsättning att skapa stora kundvärden i våra uppdrag, hälsar Cajsa Nyberg och Oskar Lundqvist, Team Managers på NIRAS Corporate Real Estate Services.

Om NIRAS NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2 200 medarbetare och kontor i 27 länder. Vi har samlat alla professionella tjänster kopplade till samhällsbyggnad under ett tak såsom byggprojekt, miljö, hyresgästrådgivning och lokalförsörjning, arkitektur, energi, fastighet och service, infrastruktur, processindustri, samhällsplanering och analys samt utvecklingssamarbete. I Sverige är vi cirka 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping.
På NIRAS ser vi hållbarhet som en naturlig del av det dagliga arbetet. FN:s 17 hållbarhetsmål är integrerade i vår affärsstrategi och vi arbetar aktivt för att skapa hållbara lösningar för våra kunder.