Nyheter

Brandredskap i Piteå AB stärker Presto ytterligare i norr


Presto Brandsäkerhet tar ännu ett steg med målsättningen att stärka närvaron i norra Sverige. Det tidigare samgåendet med Aptum kompletteras den 30/9 då Brandredskap i Piteå går upp i Prestokoncernen.

– Det känns som ett väldigt naturligt, men ändå spännande steg för oss. Vi har redan ett konstruktivt samarbete med Presto och nu var det rätt läge att ta steget fullt ut. Vi känner att våra styrkor får bättre utväxling och att vårt nya och större sammanhang kommer att tillföra våra kunder värde, säger Peter Lundqvist, VD och ägare.

Brandredskap i Piteå AB är en ledande aktör inom brandsäkerhetsprodukter och tjänster i Piteåområdet och grundades 1987.

Andreas Wallström, Regionchef i Norrbotten fortsätter:

– Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Peter och våra kunder i hela Norrbotten kommer nu kunna få en ännu bredare leverans av tjänster inom brandskyddsområdet.

Gustav Paringer, Divisionschef på Presto avslutar:

– Vi välkomnar Peter och hans gäng till Prestogemenskapen och värdesätter verkligen deras kunskap och engagemang. De kommer inte bara stärka oss i Norrland, utan oss som helhet i vår resa mot vårt högt ställda mål – marknadsledarskapet i Norden.