Nyheter

Wallenstam är Årets börsbolag

Wallenstam har utsetts till Årets börsbolag 2018, i tävlingen som arrangeras av Kanton och vars kriterier har tagits fram i samarbete med Aktiespararna, genom att ta hem högst poäng sammanlagt i de tre delmomenten Bästa IR-webb, Bästa delårsrapport och Bästa årsredovisning.

Kantons uttalande om Wallenstams IR-kommunikation lyder: ”Wallenstam erbjuder en heltäckande och tilltalande finansiell kommunikation oavsett kanal. De högkvalitativa finansiella rapporterna kompletteras med en av börsens främsta hemsidor där så väl kvantitativa data som kvalitativa beskrivningar och videopresentationer uppdateras löpande. Tillsammans ger de tre kanalerna intressenterna en omfattande men överskådlig inblick i bolaget och dess omvärld, vilket för användaren innebär möjligheten att fatta välgrundade beslut.”

– Det är väldigt roligt att vi ännu en gång har utsetts till Årets börsbolag. Vi har en hög ambitionsnivå och utmärkelsen är ett kvitto på att vår information till marknaden uppskattas. Priset inspirerar alla oss inom bolaget som arbetar med dessa frågor att ytterligare utveckla kommunikationen, säger Elisabeth Vansvik, Kommunikationsdirektör.

Tävlingen Årets börsbolag är öppen att delta i för alla bolag från Nasdaq Stockholms samtliga listor samt NGM Equity. Den syftar till att höja ambitionsnivån hos bolagen och skapa praxis gällande finansiell och icke-finansiell information samt en mer enhetlig utformning av bolagens årsredovisningar, delårsrapporter och IR-webb.