Nyheter

Brion Installation & Service, Brion startar rörbolag i Skåne

Brion Installation & Service fortsätter expansionen och nu flyttar man positionerna söderut, närmare bestämt Malmö, där huvudkontoret för Brion Rör Skåne kommer att placeras.

Vd för Brion Rör Skåne blir Jonas Andersson, en person med mångårig erfarenhet från installationsbranschen bland annat som projektledare, projektör, enhetschef på Ramböll för Malmö och Kristianstad och nu senast som avdelningschef i en stor installationskoncern.

Bolaget kommer inte bara etablera kontor i Malmö utan vara verksamt i hela Skåne. I samband med starten kommer även Brion Teknik att smygstarta i Skåne då Victor Steiner, när han avslutat sina engagemang i Göteborg, flyttar till Malmö för att bygga upp Brions konsultverksamhet där.

– Det känns fantastiskt att vi kunnat rekrytera så kompetent och erfaren person som Jonas med en bred kunskap från både produktionen och konsultledet. Geografisk expansion är en del i Brions plan och Skåne känns som rätt steg att ta. Vi har en tydlig och stark affärsplan som vi följer och att en så pass duktig person som Jonas vill komma till oss ser vi som ett styrkebesked. Att vi samtidigt kan flytta med konsultgrenen ner till Malmö gör Brion riktigt starka,  säger Anders Bådholm på Brion Invest.

– Det skall bli riktigt spännande att få bygga upp en egen verksamhet i Brion Rör Skåne. Detta är något av en dröm som går i uppfyllelse och ett naturligt steg i min personliga utveckling Jag gillar hur Brion fungerar och agerar, med framförallt ett stort kundfokus i hela leveransen,  säger Jonas Andersson.