Nyheter

Ny minibrandvarnare från Schneider Electric – högsta säkerhet utan att knappt synas

Den nya minibrandvarnaren från Schneider Electric mäter bara 46 mm i diameter och syns knappt, men är precis lika effektiv som en normalstor brandvarnare.

Den nya minibrandvarnaren från Schneider Electric är i storlek med ett värmeljus, men har samma säkerhet som en stor brandvarnare. När det kommer till estetiken är den nära nog osynlig och påverkar därför inte helheten i inredningen. Dessutom sätts den upp med en självhäftande yta och man behöver inte borra i taket.

Att sätta upp brandvarnare i mer eller mindre alla rum hemma bör vara en självklarhet, en säkrare livförsäkring går inte att hitta!

Den nya minibrandvarnaren från Schneider Electric mäter bara 46 mm i diameter, men är precis lika effektiv som en normalstor brandvarnare. När det kommer till estetiken är den nära nog osynlig och påverkar därför inte på något vis helheten i inredningen.

Dessutom, den lilla minibrandvarnaren är mycket enkel att installera och man behöver varken skruva eller göra hål i taket. Fixeringssatsen innehåller en fästplatta med en självhäftande yta som du enkelt fäster i taket.

När brandvarnaren ska aktiveras eller om den ska testas behövs ingen stege, du kan bara använda ett kvastskaft för att trycka på knappen. Lagar man osig mat så finns möjligheten att avaktivera brandvarnaren i tio minuter, efter denna tid återgår sedan brandvarnaren automatiskt till normal funktion.

Minibrandvarnaren har hela tio års batteritid. Om batteriet håller på att bli dåligt eller det är något annat fel så går brandlarmet igång med en signal under tio timmar.

Minibrandvarnaren kostar 299 kronor och finns att köpa på Bauhaus.