Nyheter

LK Armatur utser Andreas Bengtsson till ny försäljnings- och marknadschef

Vid årsskiftet tillträdde Andreas Bengtsson tjänsten som ny försäljnings- och marknadschef för LK Armatur (LK). Andreas kommer närmast från rollen som marknadschef på LK och har mer än 19 års erfarenhet från bolaget.

– Jag är mycket glad att få välkomna Andreas till hans nya roll på LK. Hans breda erfarenhet av bolaget och dess produktportfölj kommer att vara en stor tillgång. Framför oss har vi många spännande utmaningar och då känner vi att Andreas är rätt man att leda vår försäljning- och marknadsavdelning, säger Magnus Eriksson, vd LK Armatur.

Under sina 19 år inom bolaget har Andreas erfarenhet inom produktion, kundtjänst, produktchef, marknadschef och försäljning. De senaste fyra åren har Andreas framgångsrikt drivit och utvecklat marknadsavdelningen.

– Det är en stor ära för mig att ta mig an rollen som försäljnings- och marknadschef på LK. Vi är inne i en expansiv fas där vi fått in flera nya medarbetare, och fler är på väg in. Vi arbetar fortsatt med att bredda vårt produktsortiment för att bli mer attraktiva på marknaden. Ja som ni hör så saknas det inte utmaningar att ta tag i, säger Andreas.