Nyheter

Panasonic lanserar ny luftridå som sänker driftkostnader med upp till 40 procent

Nu lanserar Panasonic en ny luftridå med DX-spole som säkerställer att värme- och kyltekniken i Panasonics PACi- och VRF-system utnyttjas optimalt. Den nya luftridån är både miljövänligare och billigare i drift än föregångaren.

Panasonics nya luftridå är utrustad med en EC-fläkt som säkerställer ett smidigt och effektivt luftflöde, vilket gör att butiker och andra kommersiella eller industriella användare kan spara upp till 40 procent på sina driftskostnader och samtidigt göra en god insats för miljön. En luftridå upprätthåller en konstant komfort mellan inomhus- och utomhusområden genom att skapa en luftflödesbarriär. Den placeras därför ofta vid ingången till en byggnad, och är särskilt lämpad för detaljhandlare som vill hålla dörrarna öppna och samtidigt behålla en behaglig temperatur i lokalen.

Den är kompatibel med både R410- och R32-köldmedier för att stödja Panasonics fulla omställning till R32 och är ett självklart val för användning i större lokaler, särskilt för dem som vill ha en mer miljövänlig lösning.
Stilren design Den nya modellen har en kompakt design, där djupet har reducerats till 13 cm. Den är därför idealisk för installation i butiker som inte vill kompromissa på varken interiören eller effektiviteten. Trots sin smarta och kompakta design klarar den 150 procent mer luftflöde än den konventionella modellen.

Få full kontroll via appen Den nya modellen kan hanteras på distans via en app och kan anslutas till både PACi- och VRF-system utan problem. Dessutom är det möjligt att integrera befintliga BMS-system med andra Panasonic-gränssnitt.

Bild: Panasonic