Nyheter

Studentbostäder i Sverige tillträder 1 443 lägenheter i Luleå

Studentbostadsbolaget Studentbostäder i Sverige (SBS) har idag tillträtt åtta studentfastigheter i Luleå som förvärvades i början av juli. Portföljen har ett underliggande fastighetsvärde om cirka 1,1 miljarder kronor.

– Vi ser fram emot att välkomna Luleås studenter till SBS och att fortsätta bidra till stadens utveckling, säger Rebecka Eidenert, VD för Studentbostäder i Sverige.

Om Studentbostäder i Sverige AB:
SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, landsting och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering, så att det blir smidigt för dig att bo. Idag finns vi på 9 högskole- och universitetsnära orter i Sverige. Vår ambition är att bli Sveriges största studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke. Läs mer på www.sbsstudent.se