Nyheter

Grupp46 ska bli bäst i Sverige

Grupp 46 AB är ett entreprenad- och bemanningsföretag med arbetsområde i hela Mälardalen. Huvudverksamheten är bemanning av yrkespersonal till bygg- och fastighetsföretag. Grupp 46 utför även egna entreprenader, samt rot- och serviceuppdrag.

– Vårt mål är att bli det bästa byggbemanningsföretaget i Sverige, med kvalitet i fokus. Inom bemanning så utrustar vi alltid vår personal med el-handverktygen och har endast yrkespersonal anställda i företaget. 90 % av vår personal pratar svenska, säger driftsansvarige Peter Lehtinen.

– Vi strävar efter att underlätta det dagliga arbetet för våra kunder med verktyg och kunnig personal på plats. Vi ser oss som självgående i varje projekt som vi är delaktiga i.

Grupp 46 jobbar endast i Mälardalen idag med Stockholms län som utgångspunkt.

– Vi har funnits sedan två år tillbaka och startade som ett renodlat bemanningsföretag med svensk standard. Idag är vi ett 40 tal snickare i företaget, avslutar Peter Lehtinen.

Företaget har sedan start anställt två personer per månad i genomsnitt. All personal är prov- eller tillsvidareanställda med garantilöner i företaget. Byggarbeten som Grupp 46 utför: * Fogningsarbeten * Lokal- och kontorsanpassningar * Gipsentreprenader * Rivning och återställningar * Byggservice och renoveringar

Bemanning inom bygg Personalen består idag av snickare, städare, rivare -och grovisar, gipsare samt fog- och putspersonal. Personal från Grupp 46 är alltid utrustade med el-handverktygen, innehar skyddsutrustning, skyddskläder och bär ID06.

www.grupp46.se