Nyheter

Panasonics NZ-modell uppdateras med inbyggd wifistyrning och förbättrad kapacitet

Panasonics populära NZ-modell uppdateras nu med en rad olika funktioner, såsom förbättrad värmekapacitet, inbyggd wifistyrning och en uppdaterad design av fjärrkontrollen. Den har även fått en ny matt design för att bättre passa in i nordiska hem.

Panasonics NZ-modeller är effektiva och pålitliga året runt och är anpassade speciellt för det hårda nordiska klimatet. Nu har Panasonic uppdaterat modellen med, inbyggd wifistyrning, vilket innebär att användaren kan styra värmen med hjälp av Comfort Cloud-appen – direkt via sin smartphone eller surfplatta. Perfekt för användaren som vill att villan, fritidshuset eller fjällstugan ska vara perfekt uppvärmd, redan vid ankomst.

Panasonic NZ har den höga energiklassen A++ och ger värme till en låg energiförbrukning. Den nya modellen har uppdaterats med förbättrad värmekapacitet (25 – 6,3 kW, 35 – 7,3 kW). Trots sin kraftfulla kapacitet samt höga energimärkning har NZ-serien en nätt, diskret design med ett djup på endast 19,4 cm. Den nya modellen har även uppdaterats med en ny matt, vit finish och en uppdaterad design av fjärrkontrollen, för att bättre passa in i nordisk inredning.

Tack vare den genomtänkta designen är NZ perfekt som utbytespump. Dess design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic-modell. Att byta ut en gammal värmepump mot en ny är ofta en god investering då moderna värmepumpar har en högre energieffektivitet vilket både gynnar miljö och plånbok. Dessutom ger en ny värmepump praktiska funktioner som underhållsvärme, möjlighet till fjärrstyrning, bättre luftrening och timerinställning.

NZ-modellerna innehåller det miljövänligare köldmediet R32 vilket minskar påverkan av den globala uppvärmningen. R32 är lätt att återvinna och har ingen inverkan på ozonskiktet, vilket bidrar till att markant minska husets koldioxidutsläpp.

Bild: Panasonic