Nyheter

Wästbygg Projektutveckling förstärker i syd

Wästbygg Projektutveckling har anställt Håkan Otterström som affärsutvecklingschef i region Syd. Håkan kommer närmast från rollen som affärsutvecklingschef hyresrätt hos Veidekke bostad.
Wästbygg Projektutveckling har vuxit stadigt under de senaste åren och har idag en omfattande verksamhet inom affärs- och projektutveckling på flera platser i Sverige. I Öresundsregionen finns ett flertal pågående och kommande projekt.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Håkan Otterström till oss, som med sin erfarenhet och kompetens kommer hjälpa oss att ytterligare stärka vår närvaro i Skåne. Håkan kommer ha en viktig roll i att utveckla vårt marknadsområde genom att identifiera och genomföra de rätta affärerna för att komplettera och förädla vår projektportfölj, säger Karl Stenson, marknadsområdeschef region Syd.