Nyheter

INGSTAD & CO UAB i Litauen – din pålitliga logistikpartner

ANNONS

INGSTAD & CO UAB startade sin logistikverksamhet 1873 och sedan 1998 finns det  en division av företaget i Litauen. Kontoret som ligger i Vilnius sysselsätter ett team av experter inom internationell handelslogistik, som har en samlad erfarenhet av att organisera logistikprocesser, och har en ansvarsfull organisation med dörr till dörr transporter av olika gods från Sverige till Ryssland, Litauen och många andra länder i världen.

Vägtransport det är organiseringen av godstransporter på inhemska och internationella rutter med minibuss och lastbil. Konstanta rutter med lastbilstransporter för både full- och dellast (medeltung transport, tempererade transporter, specialtransporter) som går i många olika riktningar. Bland de mest populära är:

frakt transport från Sverige till Lettland,

frakt transport från Sverige till Litauen,

frakt transport från Sverige till Ryssland,

frakt transport från Sverige till Estland,

frakt transport från Sverige till Polen,

frakt transport från Sverige till Vitryssland,

frakt transport från Sverige till Ukraina,

frakt transport från Sverige till Georgien,

frakt transport från Sverige till Armenien,

frakt transport från Sverige till Azerbajdzjan,

frakt transport från Sverige till Kazakstan,

frakt transport från Sverige till Uzbekistan,

frakt transport från Sverige till Turkiet.

INGSTAD & CO Under sin transport verksamhets historia har det fått stor erfarenhet och har skaffat sig pålitliga logistikpartners över hela världen och erbjuder certifierade läkemedels frakttjänster till sina kunder. Läkemedelstransporter organiseras med särskilda bilar som uppfyller GDP-standarderna (Good Distribution Practice). Vi har certifierade mini-vans, lastbilar och ett nätverk av samarbetspartners över hela Europa, Balkan, Ryssland, och därför kan vi tillhandahålla för våra kunder kvalitetstjänster för läkemedels transport / spedition, last hämtas och transporteras snabbt och säkert i alla länder.

INGSTAD & CO transportföretag i Litauen erbjuder en mängd olika logistiktjänster: från en enkel vägtransport till komplexa transporter av stora föremål, temperatur känsliga transporter, läkemedelstransporter o.s.v. kontakta oss för mer information. Vi tillhandahåller också spedition, lagring, frakt försäkring, tull mäklartjänster, konsulttjänster för logistikprocesser i företag samt organisationsfrågor.

Vi är glada att meddela, att från och med 2018, har transportföretaget INGSTAD & CO UAB fått status som AEO (AUTHORIZED ECONOMIC OPERATOR på Svenska godkänd ekonomisk aktör) och tillstånd att göra  tullklarering (AEOC). För oss innebär denna AEO-certifiering att vi anses vara ekonomiskt sunda, säkra och mycket pålitliga på internationell juridisk och ekonomisk nivå och kan ge våra kunder tillgång till fördelarna med denna vår AEO-status. Vår personal kan kompetent företräda sina klienter i tullfrågor inte bara i Litauen, sortera export-import och transit last, ordna tullhandlingar korrekt och i tid.

Speditörer hos INGSTAD & CO i Litauen erbjuder ett antal transportlösningar och tillhandahåller preliminära priser för specifika rutter, konsulterar kunderna i logistiktjänster och i alla frågor som uppstår under tillhandahållandet av speditionstjänster. Speditören är personen som hjälper dig att ordna en snabb transport av ditt företags gods som håller hög kvalitet till alla länder runt om i världen.

Om ditt företag värderar tid och söker efter en pålitlig partner för att frakta dina vanliga eller speciella (överdimensionerade, farmaceutiska, o.s.v.) gods och som har ett erfaret team av internationella professionella handelslogistiker och om du vill få transport- och logistiklösningarna anpassade efter dina specifika behov, med servicekvalitet – Ingstad & Co kan då vara din pålitliga logistikpartner.