Nyheter

Jenny Dingertz ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping

Den 9 augusti tillträdde Jenny Dingertz som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping. Jenny Dingertz kommer närmast från jobbet som hotelldirektör på Vildmarkshotellet, Destination Kolmården.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Riksbyggens fantastiska medarbetare arbeta för att stärka varumärket ytterligare och utveckla verksamheten. Riksbyggen är ett tydligt värderingsstyrt företag med ett långsiktigt hållbarhetsarbete och goda kundrelationer. Det är en ny bransch för mig och jag hoppas att jag kan tillföra lika mycket som jag lär mig, säger Jenny Dingertz.

Tidigare har Jenny arbetat inom besöksnäringen och har bland annat haft uppdrag som vd på Wenngarn och hotelldirektör på Bosön. Uppdragen har varit att utveckla både fastigheter och verksamheter samt genomföra förändringsresor. I grunden har Jenny en civilekonomexamen med inriktning på marknadsföring.

Marknadsområde Norrköping omfattar städerna Norrköping, Söderköping, Västervik och Finspång med omnejd. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, totalt cirka 140 uppdragsgivare. Sammanlagt arbetar cirka 100 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.