Nyheter

Easyfairs blir delägare i nystartat evenemangsbolag

Internationella mässkoncernen Easyfairs blir delägare i det nystartade bolaget Nordic Live Expo AB, som kommer att fokusera på att etablera innovativa mässkoncept på den svenska eventmarknaden.

Nordic Live Expo startades i maj 2019 av Peter Wanderydz, för att möta en stor befintlig efterfrågan på fysiska mötesplatser i Sverige.

-Företagets uppdrag är att utveckla och lansera moderna mässkoncept inom utvalda branscher. Vi kommer att samarbeta tätt med Easyfairs kring koncept och kommer också att arrangera flertalet av våra mässor i Easyfairs mässhallar, kommenterar Peter Wanderydz, som blir arbetande styrelseordförande för Nordic Live Expo AB.

Easyfairs blir delägare i Nordic Live Expo. Joachim Warnberg, VD, Easyfairs Nordic, samt Eric Everard, grundare samt koncern-VD på Easyfairs globalt, tar plats i styrelsen hos det nystartade bolaget.

-Nordic Live Expo och Easyfairs kommer framförallt att samarbeta på strategisk nivå för att skapa attraktiva event som kompletterar Easyfairs etablerade koncept i Sverige, säger Joachim Warnberg, CEO, Easyfairs Nordic.

-I koalition med den spännande inkubatorn Nordic Live Expo kommer vi snabbt och kostnadseffektivt kunna sjösätta nya mässkoncept parallellt med egna lanseringar.

Susanne Hallencreutz blir VD för Nordic Live Expo, som kommer att ha sin bas i Göteborg.