Nyheter

Easyfairs Nordic förstärker ledningsgruppen

Joakim Percival tillträder en nyinrättad tjänst som COO för Easyfairs Nordic. Samtidigt anställs Henrik Johansson som ansvarig för Easyfairs eventverksamhet i Stockholm.

Joakim Percival kommer närmast från en roll som Managing Director inom Technology Strategy i Accenture Australia & NZ. Han flyttar nu hem från Sydney för att ta sig an den nya rollen som COO för det snabbt växande Easyfairs Nordic.

-Easyfairs är ett otroligt spännande bolag att få kliva in i. Det är ett entreprenörsdrivet företag med mycket hjärta och talang som nu går in i nästa fas av tillväx där ett fortsatt fokus på det fysiska mötet kommer förädlas med hjälp av alla de möjligheter som digitala lösningar erbjuder, kommenterar Joakim Percival sin nya roll.

Till kontoret i Stockholm rekryteras Henrik Johansson som ansvarig. Henrik har lång erfarenhet från friskvårdsföretaget SATS Group, där han varit driftsansvarig för Stockholmsregionen och under de senaste åren även jobbat med produkt- och affärsutvecklingsfrågor.

– Jag ser stor potential inom eventbranschen och tror att Easyfairs har alla möjligheter att ta en ledande position. Jag ser fram emot att få arbeta med mina oerhört kompetenta medarbetare för att utveckla vår affär, kommenterar Henrik Johansson.

I Norden har Easyfairs kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingfors. I mässportföljen finns bland annat de mycket framgångsrika populärkulturella konceptet Comic Con, Sveriges viktigaste mötesplats för restaurangbranschen, Fastfood & Café, samt nya innovativa koncept som Retail Experience Live och Advanced Engineering för att nämna några. Easyfairs omsatte globalt 171 miljoner euro under verksamhetsåret 2018–2019.

– I Joakim och Henrik får vi duktiga ledare med internationell erfarenhet av vad som krävs för att bygga starka team och leverera exceptionellt kundvärde. Tillsammans kommer vi att fortsätta utveckla Easyfairs till ledande inom eventbranschen, säger Joachim Warnberg, CEO, Easyfairs Nordic.